RO | EN

Despre MarmiDesign

Compania " MARMIDESIGN "s-a infiintat in anul 2001, pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs., oferind produse de inalta calitate, ce vor conferi spatiului dvs. un aspect deosebit, plin de rafinament si eleganta. Suntem localizati in judetul Prahova, satul Tatarani ( centura Ploiesti Vest ).
Importam marmura si granit natural din diferite zone ale mapamondului: Italia , India , China , Brazilia etc., intr-o larga varietate de nuante. Suprafata poate fi lucioasa, flamata, mata, buciardata etc.

Pietrele naturale pot fi livrate sub forma de placaje, de diverse dimensiuni si grosimi, sau in lastre, din care noi obtinem produsele solicitate: glafuri, blaturi, polite, trepte etc.

O alternativa la piatra naturala o reprezinta materialele compozite: marmura, granit, quartz, destinate cu precadere spatiilor interioare. Acestea se regasesc sub forma de placaje de diferite dimensiuni, dar si lastre care, asemenea materialelor naturale, se pot prelucra, obtinand glafuri, blaturi, trepte etc.

Pentru a evidentia frumusetea naturala a pietrelor, punem la dispozitie o echipa care sa asigure montajul materialelor, atat cele naturale, cat si compozite. Precizam ca executam si masuratori pentru o stabilire cat mai exacta a necesarului de material.

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si mostre ale produselor pentru a face cea mai buna alegere.

^ Inapoi sus